Over van de Worp B.V.

Van de Worp B.V. is in 2012 gestart met een oprichting van een B.V., gespecialiseerd is in elke vorm van bestrating en tuin aanleg.

Wij kunnen diensten leveren in een breed werkgebied, omdat ons bedrijf vele jaren ervaring heeft op gebied van bestrating, grondwerk, rioolwerk, en tuinaanleg-onderhoud. Wij leiden onze werknemers zelf op met scholing, veiligheid en dragen zorg voor de benodigde certificaten.

Historie

Het bedrijf van de Worp B.V. is gevormd door samenvoeging van twee zelfstandige bedrijven, namelijk Bestratingsbedrijf A.J. van de Worp en Hoveniersbedrijf van de Worp.

Bestratingsbedrijf A.J. van de Worp heeft sinds 2002 veel opgebouwd en is uitgegroeid tot een gezond bedrijf. Ook het machinepark is daarbij gestaag gegroeid om de beschikking te hebben over de juiste machinerie voor alle werkzaamheden. Hierbij is ook een vaste groep onderaannemers ontstaan, waar wij tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier mee werken.

Hoveniersbedrijf van de Worp is in 2007 opgericht en in de loop der jaren eveneens een goed lopen bedrijf geworden. Eveneens met een groot machinepark en een grote groep vaste klanten waar wij met plezier voor werken.

Door de samenwerking hopen wij ons nog groter inzetbaar te maken en de klanten en aannemers nog meer aan tevreden te stellen.

Vrijblijvend gesprek?

Wilt u meer weten of een vrijblijvend gesprek over uw wensen? Neem dan contact met ons op.